Известие

Collapse
No announcement yet.

как се регулират оборотите на 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как се регулират оборотите на 33

Както е алуминия които разпределя въздуха
    по цилиндрите над двг на които пише Alfa Romeo, от към предницата на колата в него влиза марку4 с накраиник на резба и между него и алуминия има О пръстен предполагам 4е от него се реголират оборотите на празен ход и мисля да сложа друг с по малък отвор.Имaте ли някаква представа дали е от него и какъв ще е ефекта
    или от каде другаде мога да свала малко оборотите

16 или 8 клапане
    а сега на колко оборота ти работи
    моята е 16 и работи на 500
    155 2.0 traktor

Comment

8 клапана е и ми работи на 1050 горе доло

Comment

е добре де 500 не са ли малко,аз знам че нормално е около 900

Comment

някои няма ли представа какво 6те стане ако сложа 0 пръстен с по малък отвор или как да смъкна малко оборотите

Comment

когато ходих преди да я центроват я нагласиха и мереха колко е отворена и казаха 4е не трябва да се пипа и предполагам ако я затвора малко тоест да намаля въздуха 6те по4не да хар4и пове4е

Comment

Първоначално публикувано от shadow
              когато ходих преди да я центроват я нагласиха и мереха колко е отворена и казаха 4е не трябва да се пипа и предполагам ако я затвора малко тоест да намаля въздуха 6те по4не да хар4и пове4е
              Затвориш ли я ще спре да върви като хората, повече дига разход от бедна смес
              Ходи във Вантотрейд да я пипнат специалисти и си я карай със здраве
              sigpic

Comment

то маи на там отиват нештата но все пак ми е интересно за този о пръстен защото като и правиха центровката я барникаха и там не6то

Comment

Working...
                X